Üzletfilozófiánk, specialitásunk

 

noname,,Ételed legyen orvosságod”


Sokat beszélünk napjainkban az egészséges életmódról főleg a húsfogyasztásról, de alig találunk olyan forgatókönyvet erre vonatkozóan, amit szívesen lapozgatnánk, adott esetekben pedig használhatnánk. Egyik alapvető kérdés: Együnk húst, vagy ne? Mennyit együnk? Hogyan, mivel és mikor együk? Sokan újra és újra megpróbálkoznak lemondani a finom falatokról, aztán újra és újra kísértésbe esnek, majd sorolják az érveket mellett, és ellen. Az ősember is ette a húst és mégsem voltak koleszterinproblémái? Akkor hol a hiba?

Bővebben: Üzletfilozófiánk, specialitásunk

Az étteremről

 

nonameTradicionális, magyaros ételeket kínálunk vendégeinknek, amelyek alapját az erdélyi ízvilág képezi. Nem túl fűszeres, kevésbé zsíros ugyanakkor a „ma” emberének igényeit és lehetőségeit figyelembe véve, figyelünk az egészséges táplálkozásra.

 

Bővebben: Az étteremről

Konyhafőnök: Pop György László

 
Pop György lászló

Közel 25 éve tevékenykedik a vendéglátásban szakácsként. Az erdőszentgyörgyi nagymama ízvilágával a tarsolyában indult el ezen a pályán. Jó nevű éttermet hagyva a háta mögött megvalósítja a saját irányvonalát. Szívesen kísérletezget, ötvözve a tradicionális magyar és a mai modern ízeket.
Előszeretettel ajánlja vendégeinek az erdélyi konyha specialitásait és a bélszínből készült különlegességeket. Marhabélszín vadász módra, hargitai tojásos bélszín stb.


Jelen vannak:

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Joomla : Új-Budavár Éttere

 

Cím:
1015 Budapest, Donáti utca 40-42.

Google map >>>

 

Asztalfoglalás:

+36 (70) 214-7089

+36 (20) 968-4510